FAQ

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor

Priser för våra tjänster

Vi tar 350 kr per påbörjad halvtimme, vilket innebär 700 kr per timme.

Kostnaden för hemsida varierar. Det beror bland annat på hur många sidor hemsidan har, text, bild, funktioner och SEO. Design har även en stor påverkan på slutkostnaden på en hemsida. Här kan du läsa mer om vad hemsidor brukar kosta. Vi brukar säga att vi inte säljer hemsidor för mindre än 5 000 kr, men vi är duktiga på att anpassa oss efter din budget. Kontakta oss för ett mer exakt pris till din hemsida.

Webben

Ja, självklart! Vi jobbar erbjuder löpande paket för uppdatering och underhåll av befintliga hemsidor.

Ja absolut. Vi kan hjälpa dig sätta upp dina sociala medier och snygga till dom med bilder, logotyper och annat som du kan behöva. Dessutom erbjuder vi hjälp med marknadsföring i sociala medier såsom Facebook, Instagram och Linkedin. Läs mer här.

Tiden det tar att bygga en helt ny hemsida varierar beroende på hur stor hemsidan är. Något som också påverkar tiden det tar är hur kontakten mellan oss fungerar – är du snabb på att svara på våra mejl och förse oss med det vi behöver går processen antagligen snabbare. Oftast räknar vi med att en hemsida tar någonstans mellan 1-2 månader att göra färdigt.

Ja. Om vi får ett underlag av dig där du berättar vilken information som ska finnas på hemsidan så finslipar vi den så att den blir både lättläst och optimerad för Google.

Ja. Bilder har en stor påverkan på hemsidans design och vi är gärna delaktiga i vilka bilder som ska finnas där. Vi använder oss av en bildbank där vi tar så många bilder som din hemsidas design kräver. Bilder är inget som påverkar kostnaden av din hemsida.

Ja! Alla hemsidor som vi skapar fungerar både på mobil, surfplatta och dator.

När du köper en hemsida av oss ingår en grundläggande sökoptimering. Det innebär att vi fixar så att din hemsida syns på Google och att den har goda förutsättningar att klättra i resultatlistorna. Att ranka högt i Googles resultatlistor är dock en lång och tidskrävande process, så du kommer inte hamna längst upp direkt. Sökoptimering är något som behöver både tid och arbete. Läs mer här.

Marknadsföring

Vi erbjuder löpande marknadsföringspaket där vi tar full kontroll över din digitala marknadsföring. Vi erbjuder bland annat marknadsföring på Google Adwords, Facebook, Instagram, Linkedin, Snapchat och Twitter. Läs mer här.

Vår prismodell är enkel, du betalar en löpande månadskostnad utan bindningstid och långa kontrakt. Våra priser är alltid skräddarsydda efter kundens behov, budget och mål men ligger vanligtvis mellan 2 000 – 8 000 kr i månaden. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi är medvetna om att resultat är viktigt, därför erbjuder vi nöjd kund garanti där du som kund har möjlighet att få en full återbetalning* om vi inte lever upp till dina förväntningar. Du kan helt enkelt testa oss i 30 dagar helt utan kostnad.

Många webbyråer jobbar inte med resultatdriven marknadsföring, men vi lever för att skapa affärsnytta åt våra kunder. Därför får du som kund hos oss kontinuerliga rapporter och uppdateringar.