Google Ads

Mer marknadsföring för pengarna

Lönsam annonsering med Google Ads

Annonsera på Google

Google Ads

Vad är Google Ads?

Det finns många olika sätt att marknadsföra sig på när det gäller Google Ads. Förutom sökresultaten på google.se kan ni annonsera med bild eller text på tusentals andra hemsidor världen över som är kopplade till Google Display Network. Ni kan välja att placera era annonser på specifika hemsidor eller på hemsidor som är relaterade till en viss bransch eller ämne.

Utöver detta kan ni använda er av en annan populär annonstyp som kallas ”Retargeting”. Detta görs i remarketing-syfte och påminner potentiella kunder om den senaste produkten de var intresserade av. Ett exempel på detta är när någon sökt efter ett par skor på internet och efter detta blir förföljd av annonser som visar just dessa skor på andra hemsidor.

Varför oss?

För att annonseringen ska få önskad effekt krävs kompetens, teknisk kunskap och noggranna analyser. Vi på Eriksson Media skräddarsyr resultatrika lösningar anpassade efter era behov och önskemål. 

Vi förbättrar er lönsamhet genom att generera ökad trafik och synlighet. Hos oss får ni en väl genomarbetad kampanjstruktur inom era arbetsområden och vi ser till att ni når rätt personer vid rätt tillfälle.

Google Ads med experthjälp

Annonsering på Google Ads

Vill du annonsera högst upp i Googles sökresultat? Då är svaret annonsering på Google Ads (tidigare Adwords). Enkelt förklarat väljer du vilka sökord du vill synas på, hur annonserna ska se ut och vart trafiken ska drivas. Sedan betalar du per klick.

Hos Eriksson Media finns kompetensen för att optimera din annonsering på Google Ads för att nå bästa utfall. Hör av dig till oss för hjälp att annonsera på Google med mätbara resultat!

Sökmarknadsföring

Sökannonsering hjälper dig att visa annonser för personer som söker efter ett visst sökord på en sökmotor som exempelvis Google.

Remarketing med Google Ads

Remarketing med Google Ads är ett effektivt och pricksäkert sätt att sälja till de som redan vet att du finns! Metoden går ut på att visa utvalda annonser enbart för de som har besökt din hemsida.

Shoppingannonser

Shopping Annonser är perfekt för e-handel, så att du dynamiskt kan visa annonser som visar produkter som personer söker efter.

Displayannonsering

Displayannonser gör det möjligt att placera annonser på andra hemsidor som dina potentiella kunder kan besöka.

Videoannonser

Videoannonser används ofta för att träffa personer på plattformar som YouTube, så att du kan visa korta reklamklipp.

Skräddarsydda lösningar

Google Ads passar alla

Oavsett ditt företags storlek är Google Ads ett effektivt och mätbart sätt att nå kunder på Google.

Känner du att du inte har tid eller specialistkunskap men vill vara ett alternativ på Google när dina potentiella kunder söker efter dig så tveka inte att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation. Det går givetvis bra att ringa oss men du kan även använda kontaktformuläret.

Vi löser riktiga problem

Vad kan vi hjälpa dig med?

SEO

SEO

Vill ny synas under relevanta sökord som genererar leads?

Webbutveckling

Webbutveckling

Utveckla en ny modern hemsida som konverterar.

PPC

PPC

Skapa annonser som leder till riktiga konverteringar.

annonsera på Google Ads?

Hör av dig till oss!