Om oss

Bakom Kulisserna på Eriksson Media

Omfattande utbud

Vårt omfattande utbud av tjänster omfattar sökmotoroptimering, PPC, Sociala Medier, Innehållsmarknadsföring, strategi och webbutveckling.

Vi arbetar nära med våra kunder och hjälper dem att förbättra sin synlighet online, konvertering och kundernas engagemang.

Digitala historier

Vi hjälper er skapa otroliga digitala historier för att stärka ert varumärke vilket kommer ge en bättre avkastning från era sociala medier och digitala marknadsföring. 

Vi hjälper er skapa otroliga digitala historier för att stärka ert varumärke vilket kommer ge en bättre avkastning från era sociala medier och digitala marknadsföring. Från strategi till skapande så siktar vi för att skapa den perfekta mixen av marknadsföringskompetens, kreativ talang och teknisk erfarenhet för att förvandla idéer till häpnadsväckande varumärkesupplevelser.

Driv.

Driv är en av de viktigaste egenskaperna när man jobbar digitalt. Vårt driv och arbetsmoral är en indikation på den arbetsetik som vi följer och strävan efter en effektiv arbetskultur med medarbetare som har en passion för det digitala.

Utbildning.

Utbildning är en av våra kärnvärden då det är nyckeln för att ständigt kunna spegla ett resultat som både vi och våra kunder ska vara nöjda över. Vi deltar ständigt i olika former av utbildningar för att se till att vi har den kompetens som krävs för att hjälpa våra kunder.

Resultat.

Goda resultat är vad som skiljer ett dåligt företag från ett bra! Högkvalitativt arbete talar för sig själv och hjälper oss att behålla våra kunder under längre tid då vi strävar efter starka kundrelationer.

Alllt in house.

Vi arbetar endast med allt in house vilket innebär att vi inte outsourcar projekt till andra byråer eller frilansare. Vi gör detta för att få full kontroll över samtliga projekt.

Era drömmar. Vårt mål.

Vi tror på starka kundrelationer

Vi fokuserar på att förse våra kunder med optimala marknadsföringslösningar som alltid resulterar i nya genererade leads. 

Vårt team består av noggrant utvalda go-getters som är redo att hjälpa dig och ditt företag att vinna över konkurrensen.

Möt vårt fantastiska team

personerna bakom vår framgång

Vi kunde inte göra det utan dem

Gustav Eriksson

Digital marknadsföringskonsult & VD

Vill du jobba här?

Skicka ditt cv till info@erikssonmedia.se

Vill du jobba här?

Skicka ditt cv till info@erikssonmedia.se

möt våra kunder

några av våra kunder

Vi älskar kunder som ställer höga krav. Tillsammans jobbar 

vi långsiktigt och gärna med marknadsföring.

Vill du växa digitalt?

Vi Erbjuder Rådgivning.
Helt Utan Uppbindning Eller Kostnad.