Om oss

Webbyrån Eriksson Media

Vår strategi när det kommer till digital marknadsföring är att lära och växa med era kunder.

Vårt omfattande utbud av tjänster omfattar sökmotoroptimering (SEO)Pay-per-Click (PPC) -annonsering, Digital Marknadsföring (SMM) och webbutveckling. Vi arbetar nära med våra kunder och hjälper dem att förbättra sin synlighet online, konvertering och kundernas engagemang.

Vi hjälper er skapa otroliga digitala historier för att stärka ert varumärke vilket kommer ge en bättre avkastning från era sociala medier och digitala marknadsföring. Från strategi till skapande så siktar vi för att skapa den perfekta mixen av marknadsföringskompetens, kreativ talang och teknisk erfarenhet för att förvandla idéer till häpnadsväckande varumärkesupplevelser.

Vi är älskar det digitala och strävar alltid efter att överträffa våra kunders mål och hinder.

Vi är passionerade över vad vi gör – vi lär oss och växer på grund av det.

Gustav Eriksson - Eriksson Media

Gustav Eriksson

Webbdesigner

Man kan beskriva mig med ett ord: Driven. Om jag får välja själv så spenderar jag min tid framför datorn med flera pågående projekt, helst på stranden med en kokosnöt i handen. Allra mest gillar jag att syssla med webbdesign men sköter även resterande tjänster här på Eriksson Media.

Flit är en av de viktigaste egenskaperna när man jobbar digitalt. Vårt driv och arbetsmoral är en indikation på den arbetsetik som vi följer och strävan efter en effektiv arbetskultur med medarbetare som har en passion för det digitala.

Utbildning är en av våra kärnvärden då det är nyckeln för att ständigt kunna spegla ett resultat som både vi och våra kunder ska vara nöjda över. Vi genomför och deltar ständigt i olika former av utbildningar för att se till att vi har den kompetens som krävs för att hjälpa våra kunder.

Goda resultat är vad som skiljer ett dåligt företag från ett bra! Högkvalitativt arbete talar för sig själv och hjälper oss att behålla våra kunder under längre tid då vi strävar efter starka kundrelationer.

Hör av dig till mig!