SEO Sälen

Vi ökar din exponering i sökmotorerna i Sälen!

SEO Sälen

Ditt problem är förmodligen inte att få nya kunder, utan det handlar om att använda effektiva metoder som skapar löpande affärsmöjligheter utan att använda betald marknadsföring. Traditionellt sett så har du två marknadsföringsalternativ för att få tillväxt i din verksamhet. 

Det första alternativet är att spendera pengar på reklam, men betald marknadsföring kan potentiellt skada ditt varumärke då konsumenter kan uppleva ditt företag som “billigt”. Du kan till och med nå ut till helt fel kunder om marknadsföringen går fel. 

Ditt andra alternativ är att anställa en säljare, och du och ditt team förstår hur dyrt det kan vara. Vi tror på ett tredje alternativ: Den mest kraftfulla säljaren i världen – din hemsida. Visste du att 70% av alla som söker på Google väljer att klicka på icke-betalda (organiska) resultaten i stället för annonserna högst upp på sidan? 

Eriksson Media är specialister på digitala marknadsföring för små och stora företag genom organisk trafik från sökmotorer som Google med hjälp av SEO (Sökmotoroptimering). Vi kan även hjälpa dig med social medier, digital marknadsföring, e-post marknadsföring, innehållsmarknadsföring och webbutveckling

Läs mer om våra tjänster genom att klicka här.

Hör av dig! Vi hjälper dig.

Skicka in en ansökan om en analys av din webbplats så får du veta mer om din nuvarande optimering.

Vi är mer än en seo byrå i Sälen

På Eriksson Media jobbar vi med mer än bara sökmotoroptimering (SEO), vi brukar kalla oss för en digital byrå – en helhetsleverantör av digitala tjänster. Vi jobbar också mycket bredare än bara i Sälen och väljer att hjälpa företag runt om i vårt avlånga land. Så oavsett om du behöver hjälp med sökmotoroptimering i Kiruna, Göteborg eller Sälen så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Några av våra kunder & uppdrag

Varför behöver mitt företag i Sälen Sökmotoroptimering?

Med ett hav av marknadsföring och SEO byråer att välja mellan, är vi stolta över att sticka ut från resten.

Här är hur:

01

Vi använder SEO för att växa!

Vi går från ord till handling. Det är därför vi förlitar på sökmotoroptimering (SEO) för att växa vårt eget företag. 99% av våra kunder kommer direkt från Google, Bing och Yahoo. Vi säger inte bara att vi vet vad SEO är utan vi använder det i vår verksamhet.

02

Riktiga resultat och flertal nöjda kunder

Det finns många företag som säger att de är bra, men vi har resultaten, kunderna och recensionerna för att bevisa att vi är bäst

03

Vi använder en beprövad strategi

Vi fantiserar inte eller hoppas på SEO-resultat. Vi använder en testad, väloljad strategi för att få riktiga SEO-resultat. Den bästa delen av vår strategi är att den inte “manipulerar” eller försöker fuska algoritmen.

04

Vi tror att du måste ge för att ta

Våra SEO kampanjer är framgångsrika eftersom vi tror att företag måste förtjäna sin organisk trafik. Om man manipulera sin väg till sökmotoroptimering (SEO) kommer man tillslut få sitt företag att blockeras från sökmotorerna helt och hållet Därför fokuserar vi våra ansträngningar på ständigt använda white-hat strategier. Genom att använda “normala” tillvägagångssätt fortsätter ditt företag att växa online länge efter att vi är färdiga att arbeta med dig. Vi tror verkligen på att ju mer värde du lägger på marknaden, desto mer värde kommer ditt företag att få i gengäld. Det är vad Google älskar. När du gör saker som Google älskar, belönar det ditt företag med sökmotortrafik.

05

Vi älskar kommunikation

Vi förstår att tydlig kommunikation är mycket viktigt för att se till att du som kund förstår vad som sker men även för att uppnå dina strategiska mål. Det är därför vår kommunikationspolitik är “frekvent och ofta”. Vi är ditt lag och vi är i det här tillsammans. Din tillväxt betyder allt för oss.

Nu när du förstår varför vi är annorlunda, låt mig förklara hur vi kommer jobba för att få det resultat som du vill uppnå.

Hur går Sökmotoroptimering i Sälen till?

Många seo byråer förklarar sökmotoroptimering som om det var en magisk svartkonst, men vi är öppna under hela processen och förklarar gärna varför vi gör det vi gör och hur vi jobbar.

Revision

Den första delen av vår process är att analysera din webbplats. Det här låter oss hitta tekniska eller användarupplevelseproblem (UX) som kan skada din sökresultat.

Analys

Det andra steget för att hitta sökord, länkmöjligheter och att analysera dina konkurrenter. Detta är en viktig fas eftersom den lägger grunden för alla framtida åtgärder.

Strategi

Den tredje fasen innebär att vi skapar en strategi för att öka din hemsidas ranking. Detta innebär att prioritera vilka åtgärder som skapar bäst resultat, skapa en redaktionell kalender, prioritera dina länk möjligheter.

Optimering

Den fjärde fasen är när vi vidtar och optimerar din webbplats så att den är redo att ranka högt på Google.

Skapande

Det femte steget är när vi utvecklar en bas av innehåll som kommer att användas för att ranka efter långa sökord och därav locka organiska backlinks till din webbplats.

Link Building

Den sjätte delen av processen (som pågår) är att börja skaffa backlinks till din webbplats. Detta kommer att göra så att din webbplats är lättare att ranka på Google (och även behålla din rankning).

Redo för lite SEO hjälp?

Kontakta oss idag.

Kontakta oss

Sökmotoroptimering (SEO)WebbutvecklingDigital MarknadsföringE-post MarknadsföringGoogle AdwordsKonverteringsoptimeringGrafisk DesignSociala MedierUtbildning