Sökmotoroptimering (SEO)

Hjälp dina kunder att hitta din hemsida!

Vi når era primära målgrupper i sociala kanaler

Vad är sökmotoroptimering (SEO)?

Grunderna inom SEO

Att synas i sökmotorer som exempelvis Google och Bing blir allt viktigare för alla typer av företag inom olika branscher. Om man inte syns i sökmotorerna så tappar man helt enkelt potentiella kunder vilket är den enkla sanningen.

Det är här sökmotoroptimering eller SEO kommer in i bilden. Vi på Eriksson Media arbetar med att ta fram skräddarsydda SEO lösningar för företag i alla tänkbara branscher. Oavsett om du driver ett litet eller stort företag och oavsett vilket verksamhetsområdet är, så kan vi hjälpa dig att klättra mot toppen i sökresultaten för en ökad digital närvaro och tillväxt.

hur fungerar SEO?

Visste du att var sjätte googling som sker har aldrig gjorts tidigare? Ändå kan Google leverera ett relevant resultat på sekunden. Google är en mycket avancerad sökmotor och ser över mängder av hemsidor för att presentera material som matchar din sökning allra bäst. Men hur fungerar det egentligen?

Genom att Google väljer att ta hänsyn vid varje sökning som görs till hur relevant din hemsida är för sökningen som gjorts och hur många andra som också tycker det. Detta brukar man kalla för relevans och popularitet.

Våra styrkor inom SEO

Våra styrkor

Endast ett professionellt team av experter kan jobba med sökmotoroptimering för att skapa framgångsrika SEO-kampanjer på ett effektivt sätt för att kunna levererar ett önskat resultat inom den angivna tidsperioden.

Webbplatsanalys
92%
Affärsrådgivning
89%
Off Page SEO
95%
On Page SEO
98%
Google Ads

Skräddarsydda lösningar

Varför oss?

Vi tycker att en bra webbyrå ska vara vänlig, opretentiös och ärlig. Därför har Eriksson Media tydliga och fasta priser, vi jobbar alltid lösningsorienterat, och vi fokuserar på att skapa långvariga, kamratliga relationer med våra kunder.

Vi har kompetens för alla element inom sökmotoroptimering. Vi kan hjälpa dig att ta fram dina mest lönsamma söktermer och bygga din hemsida på rätt sätt. Vi hjälper dig också att skapa ett starkt organiskt innehåll och sökmotoroptimerade texter för din webbplats. Vi kan även hjälpa dig med att göra din din hemsida responsiv, så att den funkar lika bra i såväl dator som platta och mobil. Google premierar responsiva hemsidor och mobilanpassning är en rankingfaktor som väger allt tyngre.

Vi löser riktiga problem

Vad kan vi hjälpa dig med?

Strategi

Strategi

Vi hjälper er skapa en digital strategi baserat på era behov.

Innehållsmarknadsföring

Innehållsmarknadsföring

Skapa innehåll som stärker förtroendet för er verksamhet.

Sociala medier

Sociala Medier

Vi når era primära målgrupper i sociala kanaler.​

Vill du lyckas
med SEO?

Hör av dig till oss!