Webbutveckling

Ditt företag förtjänar en snygg och professionell hemsida

En opretentiös WordPress-byrå

Hur Bygger Eriksson Media Hemsidor?

Webbutveckling

Moderna hemsidor

Eftersom en funktionell hemsida utgör grunden för ditt företags internetmarknadsföring erbjuder vi på Eriksson Media innovativa och framtidssäkrade hemsidor som är byggda i publiceringsverktyget WordPress. 

Hemsidorna vi tillverkar är responsiva vilket innebär att hemsidans layout anpassas efter besökarens enhet och dess skärmupplösning. Med andra ord spelar det ingen roll om besökaren använder sin dator, surfplatta eller mobil för att navigera sig fram på hemsidor vi skapat eftersom de visar en optimal layout oavsett vilken plattform besökaren använder.

Varför oss?

Varje framgångsrikt företag börjar med en modern webbplats. Vi på Eriksson Media skapar multifunktionella lösningar för alla möjliga typer av enheter. Vi är ett med tiden och förhåller oss till det senaste teknikerna, trenderna och ramverken. Behöver du en mobilanpassad hemsida? Eller kanske en digital helhetslösning?

Dagarna då man besökte hemsidor som inte är användarvänliga är över. Eriksson Media bygger skräddarsydda webbplatser med användaren i åtanke. Då dagens konsumenter har blivit allt mer tekniskt kunniga så innebär att du som företagare måste se till att ligga i framkant. Med en modern webbplats kan du sticka ut från dina konkurrenter och nå ut till nya kunder digitalt.

Skräddarsydda lösningar

Optimerade hemsidor

Först tar vi fram en strategi utefter vilka tjänster du vill få in fler förfrågningar på eller vilka produkter du vill sälja mer av. Vad kan dina potentiella kunder tänkas söka på? Hur söker du själv på Google? Här tänker vi oss in i dina kunders situation. Någon som är ute efter hjälp av en “elektriker” kan ju exempelvis söka på ”elföretag Norrtälje”, ”bra elektriker Norrtälje” .

Du kan känna dig trygg vi har ett helt teknik team som bevakar dina positioner, vi följer dina besökare hur dom beter sig och vad dom söker på för att hitta dig. Vi arbetar med google analytics som du givetvis har full överblick över. Utöver det får du rapporter så du kan följa vårt arbete. Vill du läsa mer om våra priser eller slå oss en signal !

Vi löser riktiga problem

Vad kan vi hjälpa dig med?

SEO

SEO

Vill ny synas under relevanta sökord som genererar leads?

Webbutveckling

Webbutveckling

Utveckla en ny modern hemsida som konverterar.

PPC

PPC

Skapa annonser som leder till riktiga konverteringar.

Vi hjälper dig med webben

Hör av dig till oss!